Развитие без граници
23.06.2021
Сподели: 1
  • Facebook
4390

Олимпиада 2021 е вече в историята!

Изключително сме горди с постигнатите резултати на нашите ученици, с достойното им представяне и трудолюбието им. След вълнуващото състезание разбира се идва ред и на призьорите в отделните категории и нива, а това са:

Получихме страхотни отзиви, усмивки и кадри запечатващи незабравимите моменти на заслужена радост. Разбира се, неделима част от всяко състезание са и чувствата на разочарование, но това са емоции като естествен отвод на положени усилия за подготовка и раздаване до край, за които ние знаем - ще дойде време да се увенчаят с успех. Така, както прескачаме всяко житейско препядствие, за което се подготвяме системно и целеустремено.

Именно тази богата палитра от прежививявания идва за да покаже колко заряд сме вложили и извлекли, и като участници, и като организатори, в следствие на усилията и последователната си работа.

Ние в aкадемия АМАКидс вярваме в това, че събития от подобен калибър имат изключителна добавена стойност към опита, емоциите и възпитанието, което нашите деца получават въобще в рамките на образователната ни общност.

Благодарим и на нашите партньори от Ozone.bg - www.ozone.bg, които ни помогнаха да осигурим страхотните награди за олимпиадата.

Деца и родители! Без вас тези събития биха били просто дата в календара, но не и житейски спомен. Затова благодарим ви, че сте най-съзидателната част в това, което правим!